Melodi Grand Prix:Marius blant favorittene

Fire låter skal være med i finalen i lørdagens norske Melodi Grand Prix-finale. . Jan Werner Danielsen, Marius Hoff (Med A1-Christians låt) og jentegruppa Charmed er artistenes egne favoritter. Se Marius Hoff fremføre sin låt på Dagbladet :på nettet.

I følge Jan Werner Danielsen som i morgen stiller som siste artist i den norske Grand Prix-finalen, er det et veldig høyt nivå på årets låter. Selv stiller han med konkurransens eneste ballade, og det gjør at han er spent på hvordan det går.

Men artister Dagbladet :på nettet snakket med utenfor studio da den siste finpussern av låtene ble gjort fredag ettermiddag er ikke i tvil om at Jan Werner med «One more time» kommer til å være en av fire finalelåter. Det samme mener de om Christian Ingebrigtsens (A1) «She's my baby» som fremføres av Marius Hoff, og jentegruppa Charmed som stiller med den fengende slagerlåten «My heart goes boom».

Marius Hoff er kanskje det mest ubeskrevne bladet i tetskiktet - han er 22 år og går for tiden på Bårdar Akademiet der han fordyper seg i musikaler. Han har som håp at Ingebrigtsens klassiske poplåt skal gi han et skyv fremover som soloartist. Hoff var også den eneste av favorittene som ville synge litt av låta for Dagbladet :på nettets lesere.


Se klipp i RealVideo


» Se Marius synge «She's my baby»

For Jan Werner Danielsen som stod på scenen i Grand Prix for første gang i 1994 og vant den norske finalen sammen med Elisabeth Andreasson, er slagerkonkurransen artig, men ikke livsviktig.


Se klipp i RealVideo


» Jan Werner om Grand Prix

Jentegruppa Charmed er ikke sikker på hva de skal gjøre dersom de vinner den norske finalen. Selv om jentene Oddrun Valestrand, Monica Nygård og Hanne Kristine Haugsand kjenner hverandre fra før, er det første gang alle tre er sammen på scenen.


Se klipp i RealVideo


» Se intervju med Charmed

ernst.larsen@dagbladet.no