Melrose-stjerne fikk erstatning

LOS ANGELES (NTB-AFP): En domstol i Los Angeles tilkjente i går den populære skuespilleren Hunter Tylo fra såpeopera-serien Melrose Place over 36 millioner kroner i erstatning, fordi hun ble sparket fra serien da hun ble gravid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den 34 år gamle Tylo hadde saksøkt produksjonsselskapet for kontraktsbrudd, oppsigelse på mangelfullt grunnlag og diskriminering på grunn av graviditet.

Juryen ga henne sin fulle støtte, og tilkjente henne 29 millioner kroner i erstatning for de «følelsesmessige lidelsene» oppsigelsen påførte henne, samt nærmere sju millioner kroner i erstatning for det økonomiske tapet hun led da hun fikk sparken.

Jurymedlemmene brukte fem dager på å bli enige, men slo til slutt fast at Tylo kunne ha fortsatt i Melrose Place som «sexy forførerinne» og «tispe», graviditeten til tross.

- Vi følte at hun kunne ha fortsatt som en genuin tispe, sa Henry Ortiz, ett av jurymedlemmene.

Spelling Entertainment, som produserer den populære såpeoperaen, mener noe annet og har varslet at de vil anke mandagens kjennelse.

Hunter Tylo
Hunter Tylo

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer