Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

... men Ari prioriterte antirasisme

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ari Behn droppet premieren til sin forlover Kåre Conradi og fulgte prinsesse Märtha og kronprins Haakon til Oslo domkirke, hvor elevene i Oslo-skolen markerte avstand mot vold og rasisme.

Mens Kåre Conradi og resten av ensemblet på Torshovteatret hadde premiere på H.C. Andersens «Skyggen», satt Ari Behn, Märtha og kronprins Haakon på første benk i Domkirka for å se og høre blant andre Lars Lillo-Stenberg, Maria Mena og Gamlebyen skolekor.

- Ja, det stemmer det, Kåre har jo premiere i dag. Ja ja, vi får ta det seinere, sa en smilende Ari Behn til Dagbladet på vei inn i kirka.

I går var det ett år siden Benjamin Hermansens begravelse, og gjennom hele dagen deltok 69000 Oslo-elever i forskjellige arrangementer mot vold og rasisme. Siste punkt på programmet var samlingen i Domkirka. Benjamins mor Marit Hermansen, statsminister Kjell Magne Bondevik, undervisningsminister Kristin Clemet og biskop Gunnar Stålsett var også på plass i den stappfulle kirka, hvor Petter Nome var konferansier.

Da Kjell Magne Bondevik fikk vite at Marit Hermansen var til stede, gikk han rett bort og tok henne i hånda.

Hele Norges coronakart