Men BLIR Libido pop-stjerner?

- Vi leier oss inn i et øvingslokale i London. Det bare vrimler av pop-stjerner der. Her om dagen kom Glen Matlock inn og lånte tuneren til Cato! «Bare ta'n,!», mente vi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I løpet av noen måneder har de blitt geniforklart i britisk musikkpresse - for så i neste omgang å bli dratt skikkelig ned i avdelinga for «ordinært norsk nivå». Den samme gamle leksa. Intet er hurtigere forgjengelig enn superlativer i New Musical Express og Melody Maker.

Singel på cred-label

Pop-stjernene i bergensbandet LIBIDO avlegger som snarest Kongeriket en visitt. 16. februar kommer de med sin første langspillplate; «Killing Some Dead Time».

I sitt første møte med britisk pop-offentlighet fikk de hjelp av journalisten Simon Phillips og Fierce Panda-etiketten. En singel her gjør susen; vi snakker om troverdighet. Ash, Gene, Elastica, Supergrass og Blur er bare noen av de bandene som har gått denne løypa før Libido.

- Sonya i Echobelly fortalte oss noen uker tilbake at musikkpressa ikke lenger er avgjørende for britiske artister, nå er det bare radio - og framfor alt Radio 1 - som teller?

Hun har antageligvis rett, om vi snakker artister som selger over 200 000. For oss er det viktig at hele pressepakka stemmer, og vi må for all del inn i spaltene til rockpressa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer