Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Men Cavemen kavet ikke

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Av HÅKON MOSLET

Kåre & co. hadde som forventet den reneste 17. mai-stemning i ryggen da de satte sine føtter på Roskildes blå scene i går ettermiddag. Teltet var smekkfullt - med ca. 2997 nordmenn, to dansker og en svenske.

Men at Cavemen så til de grader skulle levere varene var det ingen gitt å kreve på forhånd. Riktignok gikk både volum og spilling litt over styr ved et par anledninger, men vi tilgir selvsagt slikt småtteri:

Bandet poserer som rockestjerner når de spiller, de snakker som entertainere (på engelsk, selvsagt!) og de spiller sin ganske så odde form for instrumentalrock på en måte som bare ekte musikk-kjennere kan.

- Fy faen, this weather really sucks, sa gitarist Knut Schreiner og kasta seg ut i en avslutningssekvens som må være noe av det mest energiske et norsk band har levert på Roskilde noensinne. Skandaleband? Heller et skandaløst bra band!

Kåre & The Cavemen spiller på Kalvøya i morra, i Kristiansand på fredag og på Kongsberg Jazz neste lørdag.