Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

...men få har suksess som programledere

Veien fra reality-TV til eget TV-program er bratt og lang for dem som prøver seg. De fleste ender med TV-flopp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mange av deltakerne i norske reality-TV-serier drømmer om egne TV-program og mer enn 15 minutters berømmelse. Mange har prøvd. Få har lyktes.

TVNorge har hatt suksess med «71 grader nord» , og nummer tre fra 1999, Tina B. Christensen, fikk først muligheten som programleder i «Villa Medusa» , deretter som reporter i det erotiske programmet «Salsa» . Programmet ble en fiasko. I fjor fikk hun sjansen på nytt med filmmagasinet «Popcorn» . Også det ble en seermessig fiasko.

Rodney Omdahl Karlsen og Annette Young fikk smaken på berømmelse under «Big Brother» . De fikk også sjansen som programledere for programmet «Far Out» .

Seertallene begynte lavt og sank deretter som en stein. Programmet ble tatt av lufta.Synnøve Skarbø deltok i «Muldvarpen » i fjor. Nå har hun fått jobb som værpresentør i TVNorge.Elisa Røtterud var kvikk og munnrapp i TV3s Robinsonekspedisjonen i 1999. Hun fikk programlederjobb i «Elisas Univers» . Det ble kortvarig.Christer Falch ble Norgeshistoriens første Robinson-vinner. Året etter var han tilbake som programleder for Robinsonekspedisjonen. Den jobben beholdt han også i fjor, under tredje runde med Robinson.Ole André Sivertsen fra Robinsonekspedisjonens første år er den som har hatt størst suksess til nå. Sivertsen ble headhuntet av NRK etter hjemkomst, og har hatt stor suksess med «Newton» .Truls Pedersen deltok i 2000-utgaven av Robinsonekspedisjonen. Er nå ansatt i NRK i «Etter Skoletid» .Linda Camilla Stensodden var med i Robinsonekspedisjonen for to år siden og fikk gjesterolle i «Hotel Cæsar» .Jamila Brodén vant første års sesong av «Baren» og ble medprogramleder i 2001.Gaute Grøtta Grav vant TV2s «Farmen » i fjor høst. Nå får han prøve seg som medprogramleder i kanalens ungdomsmagasin «Sone2 ».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!