Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Men han likner jo egentlig ikke på John Lennon?

Flere nye filmer på våre trailersider.

NYE TRAILERSIDER: Alle nye filmtrailere og klipp finner du på db.no/film/trailere. Eller du kan følge oss på Twitter: @dbnofilm
NYE TRAILERSIDER: Alle nye filmtrailere og klipp finner du på db.no/film/trailere. Eller du kan følge oss på Twitter: @dbnofilm Vis mer

||| (Dagbladet.no): Filmtrailere er en essensiell del av både moderne filmjournalistikk og markedsføring.

Derfor vil Dagbladet.no satse på å ha den til enhver tid mest oppdaterte og fullstendige trailersiden i Norge, på Dagbladet.no/film/trailere.

Her skal du til enhver tid finne alle norske trailere fra kommende filmer, og også de ferskeste trailerne fra offisielle amerikanske kilder.

Siden vil bli oppdatert daglig, etter hvert som nye ting ramler inn. Du kan også følge oss på Twitter (@dbnofilm), der vi vil informere om de mest interessante trailerne vi legger ut.

Tidligere i dag har vi for eksempel publisert traileren til en ny, britisk John Lennon-biografi, og vi kommer med en ny trailer til storfilmen «Avatar» i kveld.

I går la vi ut traileren til den nye Clint Eastwood-filmen «Invictus», Paul Greengrass' «Green Zone», «Smokin' Aces 2» og «Cracks» - den første filmen til Ridley Scotts datter Jordan.

Så langt det lar seg gjøre skal trailerne våre være høyoppløselige. 

Vi har for øvrig også en mobilversjon av trailersiden, så om du kjeder deg på toget eller bussen kan du gjerne fiske fram mobilen og logge deg inn på http://m.db.no/film/trailere.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media