Viggo Valle er over det norske påske - og radiofolket igjen

Men, i år våger vi ikke å gå fra hytte til hytte, men satser på fra utedo til utedo

Og, hva husker vi fra påsken 2018 om 10 år? Ingenting?

VIGGO ER PÅSKE: I går startet Påskelabyrinten opp igjen som den har gjort fast hver påske siden 1987. Og, mannen som lager spørsmålene og som hører på hva folk kan og ikke kan, hva de forsøker å jukse på og ikke, er Viggo Valle her fra 2002. Foto: NTB Scanpix
VIGGO ER PÅSKE: I går startet Påskelabyrinten opp igjen som den har gjort fast hver påske siden 1987. Og, mannen som lager spørsmålene og som hører på hva folk kan og ikke kan, hva de forsøker å jukse på og ikke, er Viggo Valle her fra 2002. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

27. mars 2018. Hva husker du av denne datoen om la oss si cirka 10 til 15 år? At Viggo Valle i går igjen startet opp med Påskelabyrinten, noe han har gjort i 31 år siden første reisenøtter i 1987. Viggo er en viktig del av påsken for mange, men det er klart det er en vesentlig forskjell å høre på dette nå kontra for ti år siden da det var langt færre her i juksenasjonen som hadde mellomnavnet Google.

Nå er det nesten så vi blir skikkelig irriterte på mange av innringerne og ikke som før, bare lettere oppgitte. Førstemann som ringte inn i går fikk også ei reisenøtt som dro vedkommende i en helt annen retning enn til riktig sted i Europa. Viggos stikkord var blant annet navn på mange norske kokker, høye hvite hatter med sørgebånd og at alle hadde en statuett. Det ringte ingen andre bjeller enn Ku Klux Klan og dermed neste innringer. Og neste og neste.

Husker du dette i påsken 2028, så husker du også meldingene fra det som i Norge heter Påskefjellet – du vet det fjellet som består av samtlige norske fjell, hellinger, kjeder og knauser – som det ble meldt på NRK-nyhetene. Her var det nye tilfeller av norovirus som medfører oppkast og magesjuke. Røde Kors har måtte hentet ned flere nye personer med løse mager. Selvsagt passer navnet, norovirus, for den norske fjellheimen. Noro og ned. Vi hørte om minst sju turisthytter der det var påvist dette ekle viruset. Vi ønsker alle som er rammet rask og god bedring, men vi må vel ha lov til å bedrive en smule dårlig humor mot DNT? Eller?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer