DEBATT

Men se - da våkna media!

Hvis man frykta at media var venstrevridd og fylt av godhetsposører, er det bare å se på det absurde sirkuset som har foregått i dag.

MOTTAR KJEFTEN: Kraftuttrykkene media nøler med  å bruke mot mennesker med virkelig makt, flommer nå mot NOAS og Joner, mener Trædal. Foto: NTB Scanpix
MOTTAR KJEFTEN: Kraftuttrykkene media nøler med å bruke mot mennesker med virkelig makt, flommer nå mot NOAS og Joner, mener Trædal. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Sylvi Listhaug har, med god hjelp av sin høyre hånd og facebook-alibi Espen Teigen, brukt Facebook som et verktøy for å hisse opp og polarisere Norge i månedsvis. Hun har sparka fra seg i alle retninger, kommet med aggressive utfall mot feminister, og altså jubla over at en sjuåring ble kasta ut til et krigsherja land. Forresten et land der en nylig tvangsreturnert familie ble rammet av en bombe i går. Dette jubler ministeren vår for.

Vi har nemlig en dyktig PR-rådgiver som innvandringsminister, fordi norsk innvandringspolitkk handler om PR. Vi kaster ut barn og utsetter dem for livsfare for å «sende et signal».

Norge har plass til flere mennesker, vi har god råd. Mange av oss tåler flere nye fjes i nabolaget, men det er regjeringens uttalte politikk at vi må signalisere det motsatte. Derfor er tidligere First House-seniorrådgiver Listhaug henta inn for å selge inn det nesten umulige budskapet: lille, trygge, rike, snille Norge er et forferdelig sted du aldri burde reise til. Strengt tatt ingen enkel kommunikasjonsjobb.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer