... men Spice Girls til topps i England

LONDON (Dagbladet): Spice Girls puster Beatles i nakken når det gjelder popularitet. Til tross for mye negativ PR, har de fem jentene igjen gått til topps på de britiske hitlistene - denne gang med hiten «Too Much».

Beatles toppet den viktige julelista tre ganger i løpet av sin karriere, noe som har gjort den legendariske popgruppa nesten uslåelig i hitliste-sammenheng.

Men sist helg gikk Spice Girls overraskende til topps for andre gang, og popekspertene regner med at utrolig mange ungdommer vil få «Too Much» til jul.

Spice Girls gikk til topps på den samme lista i fjor med hiten «2 Become 1». Det er en fantastisk rekke jentegruppa kan vise fram. Det begynte i 1996 med topp-plass for «Wannabe». Deretter har det gått slag i slag med topplassering for «Say You'll Be There», «2 Become 1», «Mama»/«Who Do You Think You Are», «Spice Up Your Life» og nå med «Too Much».

Beatles tok tre juletopper med «I Want To Hold Your Hands» (1963), «I Feel Fine» (1964) og «Day Tripper»/«We Can Work It Out» (1965).