Men stormtroppene var ikke døde!

«Hundrevis» av dem på settet.

MANGE STORMTROPPERE: Innspillingen av «Star Wars: Episode VII» er godt i gang - og ifølge skuespiller Oscar Isaac er det «hundrevis» av stormtroppere på settet. Til venstre et lekket bilde av de nye stormtropperhjelmene.
MANGE STORMTROPPERE: Innspillingen av «Star Wars: Episode VII» er godt i gang - og ifølge skuespiller Oscar Isaac er det «hundrevis» av stormtroppere på settet. Til venstre et lekket bilde av de nye stormtropperhjelmene. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Sånn i tilfelle du har bodd under en popkulturelt beskyttet stein det siste året - «Star Wars: Episode VII» og minst fem filmer fra «Star Wars»-universet er på vei, og den første kommer i desember 2015.

Tusenvis av fans verden over er selvsagt kjempespent på hva som kommer til å skje, og regissør J.J. Abrams holder kortene tett til brystet.   ... men noen snakker Heldigvis er det andre som snakker, som skuespiller Oscar Isaac. Til Entertainment Weekly sier han følgende om blandt andre Abrams:

- Selv måten han filmer det på - på film, og med faktisk bygde kulisser, så du har hundrevis av stormtroppere og sånt, og hundrevis av statister og alle skipene. Du ser det faktisk - det er helt ekte.

Hundrevis av stormtroppere? Det er jo spennende, når man egentlig skulle tro at Darth Sidious' imperie var utslått etter slutten på «Return of the Jedi» fra 1980.

Den nye filmen vil dog fortsette historien 30 år etter det som skjedde i den forrige filmen, så mye kan ha skjedd siden da.

Mange rykter For eksempel vet vi jo at stormtropper-draktene er oppdatert siden sist. Godordene om «ektefølte» kulisser stemmer også overens med det vi har sett så langt. Konstruerte Millennium Falcons, og dukker i stedet for datagrafikk, samt en gråtende Kevin Smith.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer