Men stormtroppene var ikke døde!

«Hundrevis» av dem på settet.

MANGE STORMTROPPERE: Innspillingen av «Star Wars: Episode VII» er godt i gang - og ifølge skuespiller Oscar Isaac er det «hundrevis» av stormtroppere på settet. Til venstre et lekket bilde av de nye stormtropperhjelmene.
MANGE STORMTROPPERE: Innspillingen av «Star Wars: Episode VII» er godt i gang - og ifølge skuespiller Oscar Isaac er det «hundrevis» av stormtroppere på settet. Til venstre et lekket bilde av de nye stormtropperhjelmene.Vis mer

(Filtermagasin.no): Sånn i tilfelle du har bodd under en popkulturelt beskyttet stein det siste året - «Star Wars: Episode VII» og minst fem filmer fra «Star Wars»-universet er på vei, og den første kommer i desember 2015.

Tusenvis av fans verden over er selvsagt kjempespent på hva som kommer til å skje, og regissør J.J. Abrams holder kortene tett til brystet.
 
... men noen snakker Heldigvis er det andre som snakker, som skuespiller Oscar Isaac. Til Entertainment Weekly sier han følgende om blandt andre Abrams:

- Selv måten han filmer det på - på film, og med faktisk bygde kulisser, så du har hundrevis av stormtroppere og sånt, og hundrevis av statister og alle skipene. Du ser det faktisk - det er helt ekte.

Hundrevis av stormtroppere? Det er jo spennende, når man egentlig skulle tro at Darth Sidious' imperie var utslått etter slutten på «Return of the Jedi» fra 1980.

Den nye filmen vil dog fortsette historien 30 år etter det som skjedde i den forrige filmen, så mye kan ha skjedd siden da.

Mange rykter For eksempel vet vi jo at stormtropper-draktene er oppdatert siden sist. Godordene om «ektefølte» kulisser stemmer også overens med det vi har sett så langt. Konstruerte Millennium Falcons, og dukker i stedet for datagrafikk, samt en gråtende Kevin Smith.

Abrams har snakket mye om sin «mystery box»-fremgangsmåte tidligere - med å holde så mye som mulig skjult for publikum før premieren - blant annet i en TED-samtale fra 2008.

Isaac er en av de nye ansiktene i sci-fi-serien, og vi vet selvsagt ikke hvem han skal spille helt ennå. Ryktene om at han spiller noe i nærheten, eventuelt en nær slektning, av Han Solo er det mest aktive, og visstnok skal rollen ha blitt utvidet etter at Harrison Ford skadet seg på sett tidligere i år.

Selv mener Isaac at vi ikke skal vite alt:

- Folk har lyst til å vite alle disse spesielle tingene og når disse ikoniske øyeblikkene skjer, men om alt blir avslørt på forhånd så føler jeg at det raner folk for øyeblikket når de sitter der og ser det for første gang.

Og, i tillegg, ryktegravingen gjør det kanskje også litt ekstra spennende? Abrams har forsøkt å lure fansen før - for eksempel med dekknavn for figurene i «Star Trek» - og også nå spekuleres det i om noen av manuslekkasjene rett og slett er falske.

I fjor ble hans «Inside Llewyn Davis» Oscar-nominert, og han er ikke helt ute av årets Oscar-buzz heller, med kommende filmer som «A Most Violent Year» og «Two Faces».

Mye entusiasme I «Star Wars» gleder han seg mest over å ha hatt nærkontakt med helter som Harrison Ford:

- Han var litt i dvale noen år, men han er 150 prosent tilbake. Det er ganske utrolig å se han sprette tilbake på den måten. Abrams setter den tonen, sier Isaac til Entertainment Weekly.

- Det er mye entusiasme på sett, og det blir gjort med mye kjærlighet. Det er ikke noe kynisk ved måten vi gjør dette på.

Sjekk ut alle Filters streamingtips!

Denne saken ble opprinnelig publisert på film- og tv-bloggen Filter.

Lik Filter på Facebook og få nyheter om film og serier servert rett i din newsfeed.