Men unnskyldningen min får dere ikke

«...Ideen om den {lsquo}hemmelige' ledelsen bak oss som den som {lsquo}egentlig' styrte AKP, hører hjemme i en sjuk fantasiverden...»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Verden er rar, Norge enda rarere, og aller rarest de norske diskusjonene om AKPs ufattelige moralske ondskap og indre perversitet. Tilmed Dagbla's kulturredaktør, den ellers fornuftige Eva Bratholm, deltar i den. Den 16.11. skreiv hun at det er en «gåte» at folk blei med i AKP - og at bevegelsen var - «individutslettende»- ?

Dette blir likevel småtteri mot et innlegg 17.11. (fra en jeg skal være snill og ikke navngi) med disse to påstandene: 1) AKP hadde en hemmelig, ukjent ledelse, som ingen i Norge veit om 2) og var direktestyrt av Mao og/eller Pol Pot. Alle med peil på venstresida på 60- 70-tallet, både raddiser, hysj-politifolk, historikere og kloke politiske motstandere som Kåre Willoch, Reiulf Steen, Fritz Nilsen eller Harald Berntsen (en gang medlem av anti-AKP-smågruppa KUL) veit at dette er vanvidd. Men Dagbla' trykker og ingen dementerer. For nå er vi oppe i en klassisk situasjon under Heksejakt: Når hysteriet topper seg, blir de fæleste HekseHistoriene de mest Politisk Korrekte.

Tviler du, er du heller ingen god kristen. Okei: Jeg ER heks. Jeg nekter å ANGRE at jeg var AKP-er på 70-tallet. Så la meg forklare ungdommen den hemmelige, men SANNE historia om hvorfor dette er tøv:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer