E-tjenesten i Norge roper ut om russerfrykt og eks-spion med datter funnet bevisstløs i England:

Men vi hyller selveste PUTIN fordi han er Kreml de la Kreml

Fordi vi våger ikke å legge oss ut med russera!

PUTIN FOR FRED: Putin har liksom vært sjef han i 18 år i vårt naboland Russland, i ATTEN ÅR, men fortsatt er det folk i dette landet, gamle kommunister, som dyrker Putin som om han skulle ha sin sti helt rein (underkjølt) i Finnmark. Ja, ja. Vi i borgerpressen veit jo ingenting vi. Foto: NTB Scanpix.
PUTIN FOR FRED: Putin har liksom vært sjef han i 18 år i vårt naboland Russland, i ATTEN ÅR, men fortsatt er det folk i dette landet, gamle kommunister, som dyrker Putin som om han skulle ha sin sti helt rein (underkjølt) i Finnmark. Ja, ja. Vi i borgerpressen veit jo ingenting vi. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

E-tjenesten i Norge har russerfrykt, skrev denne avisa i går. Jepp. Dette nesten samtidig med meldinger fra England der den spionasjedømte russeren, Sergei Skripal, ble funnet bevisstløs på en benk sammen med sin datter i byen Salisbury. Skripal var tilknyttet den russiske militæretterretningen fram til han pensjonerte seg i 1999. Han gikk over til russisk UD i 2003, der ble han i ett år, før ny jobb i det russiske næringslivet. Her ble han ikke lenge. I 2004 ble han arrestert i Moskva. Under avhør innrømmet han å ha blitt rekruttert av britisk etterretning i 1995. #¢¢¢p

I 2006 ble Skripal dømt til 13 års fengsel i Putin-land. Dette for å ha navngitt russiske agenter for den britiske sikkerhetstjenesten MI6. For åtte år siden ble han, og tre andre fanger, utleverte fra Russland til Vesten i en byttehandel mot ti russiske spioner som var fengslet i USA. En frigitt Skripal bosatte seg i den vakre katedralbyen Salisbury, drøye 14 mil sørvest for London. Her ble han altså funnet meget syk. Det spekuleres om han og datteren Julia er blitt forgiftet som i en annen dramatisk spionfilm, men dette er alvor. En kamp på liv og død. Og nei, vi skal ikke antyde hvem som eventuelt står bak fordi for eksempel russerne gjør jo aldri noe som helst galt med gamle spioner eller det de oppfatter som fiender/journalister av det de hevder er en form for demokrati. Kreml de la Kreml.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer