Durek Verrett

Mener ånder forårsaker kjønnssykdommer

- Sprøyt, sier sexolog Bente Træen.

SEX-ÅNDER: Durek Verrett har sin egen teori om opphavet til seksuelt overførbare sykdommer i sin nye bok. Foto: NTB scanpix
SEX-ÅNDER: Durek Verrett har sin egen teori om opphavet til seksuelt overførbare sykdommer i sin nye bok. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag ble den selverklærte sjamanen Durek Verretts nye bok «Spirit Hacking: Shamanic keys to reclaim your personal power, transform yourself and light up the world» lansert.

Boka har forord av «biohacking»-guruen Dave Asprey.

- Sjaman Durek er uvanlig i den forstand at han kommer fra en sjamanistisk bakgrunn og har en kraftfull evne til å gjøre ting jeg ikke kan forklare, skriver han i forordet.

Verrett ble kjent for de fleste i Norge som kjæresten til prinsesse Märtha Louise (48), da de offentliggjorde forholdet sitt på Instagram i mai.

Sammen har de vært på turné med foredraget kalt «Prinsessen og sjamanen», noe som førte til debatt rundt Märtha Louises bruk av prinsessetittelen. I august kunngjorde hun at hun ikke lenger ville bruke tittelen i kommersielle sammenhenger.

- Underjordiske ånder

I boka tar Verrett for seg en rekke temaer. Et av dem er seksuell helse.

- Når vi har mye tilfeldig sex, og mye sex uten tilknytning, tiltrekker vi oss underjordiske vesener kalt «seksuelle succubi». «En seksuell succubus» er en ånd som fester seg til en persons energifelt med sugekoppaktige lemmer, og bruker det som et fôringsfartøy, skriver han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer