Mener Aschbergs hevn over netthatere har lite for seg

Får kjeft i Sverige for å hevne seg på nettrollene og for sin macho stil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag denne uka ble første episode av det svenske programmet «#Trolljegerne» sendt på norsk TV3, med den kjente Robert Aschberg som tøff og konfronterende programleder.

TV3 har også uttalt at de vurderer en norsk versjon av programmet, men det foreligger foreløpig ingen konkrete planer, får Dagbladet opplyst.

Netthat, nettmobbing og nettroll er et altfor kjent fenomen også her til lands. Dagbladets artikkel om det svenske programmet på mandag, måtte dessverre stenge kommentarfeltet på grunn av innlegg av en sånn art at folk kunne risikere Robert Aschberg på døra.

Håper på en snakkis  Første episode hadde 70 000 seere, og tatt i betraktning at dette er en innkjøpt serie og at det var pinse og en het sommerkveld da programmet ble sendt, er TV3 fornøyd med seertallet, ifølge pressekontakt Ellen Ihme.

- Vi håper programmet kan bli en liten snakkis etter neste mandag, sier hun.

Den kjente programlederen identifiserer og oppsøker altså personer som sprer hat anonymt på nettet. Det er stort sett menn som har plaget og sjikanert unge kvinner og/eller kjente svenske personligheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer