Mener NRK er en naken-versting

TV 2 droppet den omtalte sekvensen.

DROPPET «SENKVELD»: Men Norsk skuespillerforbund mener det er stor forskjell på hvordan NRK og TV 2 viste klippet.
DROPPET «SENKVELD»: Men Norsk skuespillerforbund mener det er stor forskjell på hvordan NRK og TV 2 viste klippet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Gørild Mauseth har tatt mediepause fram til kjennelsen i den mye omtalte «Brent av frost»-saken foreligger om et par uker.

I går avlyste hun et intervju med «Senkveld » etter at også TV 2 viste sexscenen fra filmen på «Torsdagsklubben», men Agnete Haaland i Norsk skuespillerforbund sier det ikke vil være aktuelt å forfølge TV 2 inntil videre.

De vil derimot ligge lavt fram til dommen kommer.

- Det er også en avgjørende forskjell på hvordan TV 2 og NRK siterte scenen, sier Haaland til Dagbladet.no.

Reagerer på nakenhetenSexscenen — som nå har spredd seg fra «Torsdagsklubben» til videonettsteder som YouTube — viser rollefigurene til Gørild Mauseth og Stig Henrik Hoff som har sex i en båt full av fisk.

Etterpå ruller Hoff av Mauseth, og skuespilleren blir da synlig i Evas drakt. Og det er akkurat denne sekvensen som skuespillerforbundet og Mauseth selv har reagert så sterkt på at NRK har brukt.

- Først og fremst var Gørild redd for at bildene med frontal nakenhet ble brukt. Det var jo dette kravet som «Store studio» ikke respekterte, men som TV 2 i det minste tok hensyn til i går, sier Haaland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer