Mener Pushwagner er overpriset og en dårlig investering

Hundrevis av nordmenn har kjøpt trykk av den verdenskjente kunstneren. - Dette er mer melkeku enn det er stor kunst, mener ekspert.

BESKYLDES FOR Å VÆRE OVERPRISET: Terje Brofos, best kjent som Pushwagner, selges kunst som aldri før. Men prisen overgår kvaliteten, ifølge eksperter. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
BESKYLDES FOR Å VÆRE OVERPRISET: Terje Brofos, best kjent som Pushwagner, selges kunst som aldri før. Men prisen overgår kvaliteten, ifølge eksperter. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På sju separatutstillinger har Terje Brofos, best kjent som Hariton Pushwagner, i år solgt bilder for 27,2 millioner. Pushwagner har aldri vært mer populær.

Ifølge Rolf Stavnem ved Fineart, som samarbeider tett med Pushwagner, vil kunstneren omsette for mer enn 40 millioner innen 2015 er omme. Mange Pushwagner-trykk har økt 20 til 30 prosent i verdi bare i løpet av utstillingsperioden fra slutten av mai og fram til idag, og noen av bildene har nesten fordoblet seg i verdi i løpet av det siste året. 

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.