Mener Pushwagner er overpriset og en dårlig investering

Hundrevis av nordmenn har kjøpt trykk av den verdenskjente kunstneren. - Dette er mer melkeku enn det er stor kunst, mener ekspert.

BESKYLDES FOR Å VÆRE OVERPRISET: Terje Brofos, best kjent som Pushwagner, selges kunst som aldri før. Men prisen overgår kvaliteten, ifølge eksperter. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
BESKYLDES FOR Å VÆRE OVERPRISET: Terje Brofos, best kjent som Pushwagner, selges kunst som aldri før. Men prisen overgår kvaliteten, ifølge eksperter. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På sju separatutstillinger har Terje Brofos, best kjent som Hariton Pushwagner, i år solgt bilder for 27,2 millioner. Pushwagner har aldri vært mer populær.

Ifølge Rolf Stavnem ved Fineart, som samarbeider tett med Pushwagner, vil kunstneren omsette for mer enn 40 millioner innen 2015 er omme. Mange Pushwagner-trykk har økt 20 til 30 prosent i verdi bare i løpet av utstillingsperioden fra slutten av mai og fram til idag, og noen av bildene har nesten fordoblet seg i verdi i løpet av det siste året. 

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer