Mener vi står overfor et veiskille i norsk tv-historie: - Nå må TV 2 ta nye grep

Ekspertene har flere råd til kanalens lave seertall.

STORT FALL. «Senkveld» med Thomas Numme og Harald Rønneberg hadde 768 000 seere på topp i 2012, denne sesongen har de hatt 554 000 seere. Foto: BJØRN LANGSEM
STORT FALL. «Senkveld» med Thomas Numme og Harald Rønneberg hadde 768 000 seere på topp i 2012, denne sesongen har de hatt 554 000 seere. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV 2 må gjøre endringer for å kunne fortsette å være ledende kommersiell kanal i Norge, sier TV-sjef Morten Wiberg i mediebyrået Carat til Dagbladet.

Oppslutningen om flere av TV 2s viktigste programmer faller, skrev Dagens Næringsliv i helga. De trekker fram quiz-programmet «Jaget» med Sturla Berg-Johansen, talkshowet «Det er lov å være blid med Else» og såpeserien «Hotel Cæsar» som program som har levert lavere markedsandel i årets tre første måneder enn snittet for TV 2s hovedkanal gjennom hele døgnet.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer