Mener Von Trier tipper over

Vil likevel vise filmen.

KOMMER PÅ KINO: Skuespiller Charlotte Gainsbourg og regissør Lars Von Trier på pressekonferansen for filmen «Antichrist» i Cannes. Foto: Francois Mori/Scanpix/AP
KOMMER PÅ KINO: Skuespiller Charlotte Gainsbourg og regissør Lars Von Trier på pressekonferansen for filmen «Antichrist» i Cannes. Foto: Francois Mori/Scanpix/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| • Les også: Von Trier nekter å forklare sjokkfilmen

TRONDHEIM (Dagbladet): Lars von Triers sjokkfilm, «Antichrist», får premiere på norske kinoer 5. juni.

Filmen har scener som gjør fysisk vondt å se på.

Men kinosjefer i Oslo, Trondheim og Bergen synes ikke den er for sterk for det norske kinopublikummet, selv om ihvertfall to av dem er kritiske til deler av filmen.

- Dette er en film vi garantert kommer til å vise på Oslo Kino. Filmen får en 18-års grense og i omtalen av filmen vil det selvfølgelig stå hva den handler om, så jeg tror nok folk skal skjønne at dette er en film som ikke passer for de sarte sjeler, sier filmsjef Christin Berg i Oslo Kino til Dagbladet.

Ikke for alleHun ser ikke bort i fra at noen kan bli støtt av filmen, men mener den også har andre sider ved seg enn de tre scenene som hun tror kan opprøre folk.

- Jeg vil jo si at det ikke er alle som skal se «Antichrist», for det er ikke en film som passer for alle, sier Berg, som forteller at Von Triers film var det store samtaleemnet i Cannes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer