Meningsfull mote

Mens modellene gikk på catwalken, gikk inntektene til kreftsaken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Samtidig som glamorøse New York Fashion Week på fredag ble sparket igang på den

andre siden av dammen, kunne man oppleve et bitte lite motstykke på Sentrum Scene i Oslo. Også her med massive innslag av glamour og aktuell mote, men likevel litt forskjellig.

Mote Med Mening er nemlig et trendshow der inntektene går til et godt formål, og ble denne gangen arrangert for andre gang i Oslo. Pengene går til forskning på barnekreft ved Ullevål Sykehus. Også fotografen Morten Krogvold har også bidratt med et fotografi, som skal auksjoneres bort i løpet av helga.

- Vi gjør dette for å gi mote litt mer mening enn det egentlig har, det blir ofte litt overfladisk, sier Berit Olimb i Olimb og Co, som sammen med Alexander Sørensen er hovedansvarlig for Mote Med Mening.

Lisa Stokke ledet showet på Sentrum Scene, og opptrådte sammen med Mocci Ryen, Bella Capella og Isa Gericke og avgangsklasser i dans på Baardar. TauleMøller og Anita Leer var blant designerne som viste seg fram.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer