Meningsjournalistikk som viser muskler

Dagbladet setter dagsorden.

MENINGER OM MANGT: Debattavdelingen i Dagbladet setter dagsorden. Fra v. debatt- og kronikkansvarlig Martine Aurdal, moderator Oda Rygh, kulturredaktør Geir Ramnefjell, sjefredaktør John Arne Markussen, moderator Are Sandvik og debattjournalist Madeleine Schultz. Journalist og moderator Filip Roshauw var ikke til stede da blidet ble tatt. Foto: Anders Grønneberg
MENINGER OM MANGT: Debattavdelingen i Dagbladet setter dagsorden. Fra v. debatt- og kronikkansvarlig Martine Aurdal, moderator Oda Rygh, kulturredaktør Geir Ramnefjell, sjefredaktør John Arne Markussen, moderator Are Sandvik og debattjournalist Madeleine Schultz. Journalist og moderator Filip Roshauw var ikke til stede da blidet ble tatt. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet har en lang og stolt tradisjon for at debatt- og kommentarstoff skal være blant de viktigste områdene.

Systematisk satsing Det siste år et har Dagbladet, både i den tradisjonelle papirutgaven og på nett og i sosiale medier, satset ytterligere på menings- og kommentarjournalistikk.

- Vi jobber systematisk for å utbedre meningsjournalistikken, sier kulturredaktør Geir Ramnefjell.

Han viser til eksplosivt gode tall det siste året, etter at Dagbladet meningers landingsside på nett ble etablert i fjor.

- Blant de mest leste Debattansvarlig og kommentator Martine Aurdal i Dagbladet er også fornøyd med satsingen og de resultatene det har gitt:

- Vi har over lengre tid jobbet systematisk for å gjøre dette like synlig på nett som papir.

- Nå er vi der at det såkalt «tunge» meningsstoffet hver dag er blant de best leste artiklene på Dagbladet.no. Det er vi stolte av, sier Martine Aurdal.

Er klart størst Dagbladet jobber systematisk også mot sosiale medier, og har siden sommeren økt antall følgere på Facebook-sida Dagbladet Meninger fra 5000 til 41 000 følgere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer