Meningsløs Dagsrevy

Heretter skal det være forbudt for alle medarbeidere i Dagsrevyen å bruke ordet «tabloid» i nedsettende betydning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gårsdagens utgave var stort sett uten sammenheng, uten forstand, uten historie og slett ikke til å bli klok av. Det var tabloid i ordets verste betydning.

Man skjærer til beinet, forfra og bakfra. Tilbake står innslag på maks 1,35 som etterlater seerne i villrede og fortvilelse med spørsmål om det er dem selv eller Dagsrevyen det er noe galt med.

Først var det utslippene fra Institutt for energiteknikk på Kjeller. Jeg skjønte at det ikke var bra og at forurenset vann var kommet under Kjeller flyplass og flere boligområder. Men ingen forklarte meg hva konsekvensene kunne være.

Glimt av ofre

Så var det et innslag om en dom fra krigsforbryterdomstolen i Haag. Hvis du var veldig kvikk i begripelsen, fikk du med deg at dette var en reaksjon fra det internasjonale samfunn på det som skjedde i byen Ahmici i Bosnia i april 1993. Der ble over hundre mennesker drept. Minst 33 av disse var kvinner og barn. Nå har de skyldige fått sin dom, som går fra 6 til 25 år. Innslaget viste bilder som i et glimt viste ofre som reagerte på at dette var altfor mildt. Verken bilder eller kommentator fortalte hvorfor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer