Du leser nå Dagbladet Pluss

- Menn i kvinneklær er en fin ting

Skuespiller Ingar Helge Gimle (61) entret toalettene langs E6 som mann og kom ut som kvinne. Selv elsker han å vrikke på hoftene.

DREVEN: 

Skuespiller Ingar Helge Gimle pynter seg foran speilet. I spillefilmen «Rett vest» har han rollen som Georg Margrethe, en mann i krise etter tapet av kona. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
DREVEN: Skuespiller Ingar Helge Gimle pynter seg foran speilet. I spillefilmen «Rett vest» har han rollen som Georg Margrethe, en mann i krise etter tapet av kona. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

- I speilet så jeg en aldrende kvinne, og en mann med svær nese som ikke kledde å se ut som en dame, men jeg ble glad i karakteren Georg til slutt, både med og uten kvinneklær, sier skuespiller Ingar Helge Gimle.

I landeveiskomedien «Rett vest», om en familie i krise, spiller han transvestitten Georg Margrethe, faren til vikarlærer Kasper (Benjamin Helstad). Dødsfallet til ektefellen gjør at Georg får et mentalt sammenbrudd, og samtidig har Kasper mistet jobben.

Ble ferjekaptein

Etter funnet av et brev hvor kona inviteres til et mesterskap i lappeteppesying, legger far og sønn ut på en reise: En motorsykkeltur i morens navn, til fyrtårnet på øya Ona i Møre og Romsdal, hvor konkurransen finner sted. «Rett vest» er skrevet, regissert og produsert av filmskaper Henrik Martin Dahlsbakken («Cave», «Sensommer»).

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.