Menn må tildekkes!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HIJAB: Hijab er kult. Hijab kan tilogmed være sexy. Ayaan Hirsi Ali følte seg mer sexy da hun som tenåring dekket til kroppen sin, og da snakker vi ikke om hijab, men skikkelige saker i teltstørrelse. Hun følte styrke ved at kroppen hennes var så mektig at den måtte tildekkes. Siden følte hun som kjent helt annerledes. For hva skjer når tildekkingen ikke lenger er frivillig? Hvis noen forteller meg at kvinner er sarte vesener som må beskyttes mot mennenes blikk, ler jeg. Isåfall er det jo mennene som har et problem. Hvis en kvinnekropp må tildekkes, er det aldri noe annet enn et påbud for å tekkes menn. Hvem bestemte at det bare er kvinner som må dekke til kroppen? Hvorfor går ikke menn med slør? Jeg kan ramse opp en rekke eksemplarer av arten mannfolk som straks får saftene til å sildre hos enhver kvinne: Brad Pitt, Christian Kjelling, Adil Thathaal, you name them. Disse mennene (og millioner andre) har en så formidabel tiltrekningskraft på damer at de bør dekkes til umiddelbart. Egentlig burde de vært plombert.

DET ER EN GAMMEL, Midtøsten-basert myte at kvinners seksualitet er helt forskjellig fra menns. Det er den ikke, men det passet imidlertid noen patriarker veldig godt å påstå det for to tusen år siden.; Det at kvinner har seksuell appetitt, synes jo en viss type menn er en ufattelig truende mulighet - og så er slørhelvete løs. Heldekkende slør ble forøvrig designet for å beskytte bæreren mot flyvende ørkensand, noe det foreløpig er forsvinnende lite av på Fjell og Holmlia.Imam Sikandar fikk seg på NRK Reflektor til å si at jenter bør starte med tildekking i seksårsalderen, for når de blir tenåringer blir de jo helt umulige å ha med å gjøre. Han antydet meget sterkt at småpikene kom til å bli fortapte horer hvis man ikke sørget for tidlig emballering. Når landets mest innflytelsesrike imam uttaler dette, burde kanskje muslimer som mener noe annet, prustet seg litt opp. Men det skjedde ikke. Jeg foreslår derfor at vi dekker til Imam Sikandar et års tid. Så kan han jo rapportere hver torsdag om hvordan han har det der inne, gjerne på NRK TV. Tro meg, imam-reality kommer til å bli en suksess.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer