Menn må få skifte på barna sine!

Det bør være stellebord på alle herretoaletter.

APPELL:  John Tender og datteren sier fra. Foto: John Tender
APPELL: John Tender og datteren sier fra. Foto: John Tender Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For ikke lenge siden var jeg på en restaurant. Restaurantens navn skal være unevnt i denne sammenhengen da dette er et generelt problem. Siden jeg for tiden er i pappaperm så hadde jeg med meg mitt barn på restaurantbesøket. Både hun og jeg satte stor pris på både maten og servicen. Men som naturlig er så måtte etter en stund min datter, som er 11 måneder, skiftes på. Det var da problemet oppstod. Det viste seg nemlig at restaurantens eneste stellebord var på dametoalettet.

Selv er jeg fra Nevada, USA, og der er det strenge straffer for å gå inn på feil toalett. Jeg forstår det som at det heller ikke er meningen her i Norge. Fortvilet stod jeg der med et lettere irritert barn på armen og stelleveska i den andre, stereotypen på en pappa i perm. Skifte på et av restaurantens bord kunne jeg jo ikke, og å skifte på gulvet på herretoalettet er ikke et alternativ. En kan si mye fint om oss menn, men sikteevnen er ikke like latent hos alle. Heldigvis var det en av restaurantens kvinnelige kunder som oppfattet situasjonen. Hun stilte opp som en engel da nøden var størst og tilbød seg frivillig å hjelpe meg å skifte på mitt barn. Ironisk nok var hun på en barnløs romantisk lunsj med sin mann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.