<strong>VERDENS GATEKRYSS:</strong> Slik vil Times Square se ut når Snøhetta er ferdig med forvandlingen i 2015.  (Copyright: Snøhetta)
VERDENS GATEKRYSS: Slik vil Times Square se ut når Snøhetta er ferdig med forvandlingen i 2015. (Copyright: Snøhetta) Vis mer

Mennesker er kyr

ARKITEKTUR: Det er lettere å gjøre Times Square til et godt byrom hvis vi tenker at folk er fe, på vei mot sin sikre død. Snøhetta er godt i gang med forvandlingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BYUTVIKLING: I 2006 møtte jeg en boms på Times Square. Denne uflidde byoriginalen var pensum da jeg studerte idéhistorie i Oslo på begynnelsen 90-tallet. Jeg husker fortsatt «All That Is Solid Melts into Air» som den mest sexy boka på ei pensumliste som allerede var Blinderns hotteste. Nå skulle jeg møte Marshall Berman for å snakke om hans nye bok, «On the Town: One Hundred Years of Spectacle in Times Square» og han foreslo å møtes på kafeen til Virgin Megastore.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer