ANERKJENT: James Gandolfini, kjent fra TV-serien «The Sopranos», døde brått i 2013 under et opphold i Italia. Nå kommer nye detaljer rundt dødsfallet fram i lyset. Foto: NTB Scanpix
ANERKJENT: James Gandolfini, kjent fra TV-serien «The Sopranos», døde brått i 2013 under et opphold i Italia. Nå kommer nye detaljer rundt dødsfallet fram i lyset. Foto: NTB ScanpixVis mer

Mens Gandolfini kjempet for livet skal en ambulansearbeider ha stjålet klokka av armen hans

43-åringen møtte ikke opp i retten mandag.

(Dagbladet): En italiensk mann (43) står tiltalt for å ha stjålet Rolex-klokka til den avdøde skuespilleren James Gandolfini.

Det melder blant annet The Telegraph.

Gandolfini døde brått under et opphold i Roma i 2013, som følge av hjerteproblemer. Ifølge aktoratet skal tyveriet ha funnet sted idet den prisbelønte skuespilleren kjempet for livet på et hotellrom tilhørende Boscolo Exedra Hotel.

43-åringen var en del av teamet som rykket ut og utførte førstehjelp på Gandolfini. Helsearbeideren skal ha utnyttet den uoversiktlige situasjonen som oppsto, og skal angivelig ha tatt uret, en Rolex Submariner, av armen til Gandolfini.

Det var to sikkerhetsvakter som la merke til at den svært verdifulle klokka var vekk, og familien anmeldte seinere tyveriet.

Ambulansearbeideren møtte ikke opp til en planlagt rettshøring mandag, og rettssaken er utsatt til november.

Gandolfini vant flere Emmy-priser for sin tolkning av New Jersey-mafiosoen, Tony Soprano, i serien «The Sopranos».

Han var på en kombinert ferie- og jobbtur med kona Deborah Lin og sønnen Michael da han fikk et fatalt hjerteinfarkt 20. juni 2013. Han ble 51 år gammel.