DEBATT

Spaltist:

Mens man venter på Elkjøp

Så gikk kjøleskapet skeis, og man var satt i husarrest.

Foto: NTB scanpix
Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Det hadde gjort jobben sin i mangfoldige år. Rart med noe som er i orden – slikt skiftes ikke ut i mitt hjem selv om kjøkkenmoten har sine påtrengende kjøleskap- trender med gilde farger og snerten glanset front. Skuffer og hyller innendørs var nok litt trette og slitne. Men utenpå var skapet feilfritt. Og temperaturen var korrekt nok. Det fungerte.

Plutselig en fredag ettermiddag (alltid mot helg) kom det et smell, og sikringen falt ut. Stein Handyman fikk liv i lyslampen, og dermed trodde fruen alt var i orden. Men da biola-blandingen skulle inntas, var den ikke kald. Alt var lunkent og innstengt. Kjøleskapet var over og ut.

Mandag morgen inngikk Stein Handyman og jeg en handelsavtale med Elkjøp om flunkende nytt skap i standard hvitt og standard form. Men med høyreåpning (selvsagt) i et høyrehjem! Altså venstre hengsler. Men alle skap har standard venstre åpning (politisk poeng her), så vi måtte bestille ny hengsling. 1 000kr for det, må vite.

Så måtte der bestilles frakt av nytt inn og frakt ut av gammelt. Vips kom hele handelsoperasjonen på 10 000 kroner. Det ble betalt der og da.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer