Mens vi venter...

Aja baja, hva er så dette? Som navnet antyder er «Gran Turismo 4: Prologue» er smakebit på hva vi kan vente oss av høstens «Gran Turismo 4», et spill vi har ventet på så lenge, så lenge.

Men markedet mer eller mindre flommer over av actionorienterte bilspill, er dette nemlig spillet som begs to differ.

Men for å klargjøre oss über-simulatoren av et bilspill, velger Sony å sverte kongens rykte ved å gi oss denne prologen, som ikke er annet enn en avansert kjøreskole. Du får oppleve fem baner, og må klare en lang rekke utfordringer for å komme videre og låse opp et sekstitalls biler.

Bilene du låser opp kan du prøve i arkade-modusen, der du via menyen kan hente fram datastyrte konkurrenter. Men det er ikke et fullverdig bilspill, dette.

Det er riktignok imponerende grafikk (det skal visstnok bli bedre til høsten), bilene ter seg uklanderlig bra, og det er kortfattet og innimellom manisk moro.

Men når man ikke engang kan spille mot en kompis, så kaster jeg kortene. Riktignok så koster ikke spillet mer enn tre hundre kroner, og du slipper de innledende rundene i «Gran Turismo 4».

Men i stedet for å bruke penger på denne dyre kjøreskolen, anbefaler jeg heller at du kjøper «Gran Turismo 3» til samme pris -  bedre oppvarming får du ikke.