Mens vi venter...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Aja baja, hva er så dette? Som navnet antyder er «Gran Turismo 4: Prologue» er smakebit på hva vi kan vente oss av høstens «Gran Turismo 4», et spill vi har ventet på så lenge, så lenge.

Men markedet mer eller mindre flommer over av actionorienterte bilspill, er dette nemlig spillet som begs to differ.

Men for å klargjøre oss über-simulatoren av et bilspill, velger Sony å sverte kongens rykte ved å gi oss denne prologen, som ikke er annet enn en avansert kjøreskole. Du får oppleve fem baner, og må klare en lang rekke utfordringer for å komme videre og låse opp et sekstitalls biler.

Bilene du låser opp kan du prøve i arkade-modusen, der du via menyen kan hente fram datastyrte konkurrenter. Men det er ikke et fullverdig bilspill, dette.

Det er riktignok imponerende grafikk (det skal visstnok bli bedre til høsten), bilene ter seg uklanderlig bra, og det er kortfattet og innimellom manisk moro.

Men når man ikke engang kan spille mot en kompis, så kaster jeg kortene. Riktignok så koster ikke spillet mer enn tre hundre kroner, og du slipper de innledende rundene i «Gran Turismo 4».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer