Mens vi venter ...

Dette kan du vente deg av «Grand Theft Auto: San Andreas».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Diskuter spill(Dagbladet.no): Sjansen er stor for at du har hørt om «Grand Theft Auto», ettersom det er en av verdens mestselgende spillserier noensinne. Med kombinasjonen av enorm frihet, ekstrem vold og estetikk fra øverste hylle, har spillene definitivt slått an.

Til høsten kommer oppfølgeren til «Grand Theft Auto 3» og «Grand Theft Auto: Vice City» til PlayStation 2, og vi har allerede fått vite endel om hva spillet kan by på.

Hjemme best?

Hovedpersonen i spillet er Carl Johnson, og i rollen som ham skal du virkelig få kjørt deg. Fem år før spillets start rømte Carl hjemmefra, men når han får beskjed om at moren hans er drept, vender han tilbake for å ta vare på familien. Men, som seg hør og bør i et spill som dette, blir Carl selv anklaget for drapet av to korrupte politimenn. Aner vi trøbbel? Jepp. Liker vi det? Jepp!

For å igjen få kontoll over gata, må du blåse liv i den gamle gjengen din. Gutta, som ikke akkurat kan kalles mors beste barn, vil hjelpe deg gjennom tykt og tynt for å renvaske Carls navn.

Om det så betyr at man må bryte så og si alle andre lover i boka, skal vi ikke tenkte noe på. Gjengen, som består av tilsammen fire stykker, kan sette seg inn i en bil for deretter å foreta en god, gammeldags drive-by shooting. Det lukter 18-årsgrense laaaang vei ...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.