Mens vi venter

Se den nye traileren fra spillet «Half-Life 2».

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill

  (Dagbladet.no): Det er mange rykter på nettet om at storspillet «Half-Life 2» skal være rett rundt hjørnet - det er til og med nevnt at det så og si er ferdig, og er klart til å bli sendt ut innen et par ukers tid.

  På den annen side er det flere som mener at produsenten Valve ikke vil slippe spillet så tett opp mot utgivelsen av «Doom 3», som kom i butikkhyllene sist fredag. Disse to spillene er rettet mot mye av det samme publikummet, og Valve vil neppe at noen som nettop har kjøpt «Doom 3» vil hoppe over «Half-Life 2» - selv om dette er høyst tvilsomt.

  Mens vi venter på «Half-Life 2» kan vi i mellomtiden kose oss med den nylig utgitte traileren fra spillet, som ble vist fram på årets E3-messe i Los Angeles.

  I filmsnutten får du se et drøyt minutt av spillscener fra spillet. Og selv om det ikke er et dypdykk inn i det spillet kan by på, får du et rimelig godt inntrykk av hva vi har i vente av spillet.

  Filmen kan du laste ned her. Filen er på hele 65 megabytes, men om du har en treig linje er det likevel verdt ventetiden.

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill
<B>FIN-FINT:</B> Det lille vi får se i traileren til «Half-Life 2» vitner om noe stort.