Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mensen

Hofterock helt på det jevne.

CD: Mensen er en periode den kvinnelige delen av befolkningen helst skal utsettes for så regelmessig som mulig. Slik sett passer det fint at bandet Mensen plasserer seg midt i en annen regelmessighet: norske band med fete navn, solid liverykte og preferanser i retning garasjerocken.

«Oslo City» er Mary Currie, Christine Sixteen og Power Plingis' andre langspiller (Rambling Roy er ambulerende bassist), og jentene er denne gangen mer rocka enn pønkete.

Målet med denne skiva er nok ikke å finne opp kruttet, men heller å vise hvordan du bruker det. De lykkes ikke helt. Visst er det driv, og gitarene sitter garantert lavt over hofta, men albumet glir for lett forbi. Mensens låter mangler de mothakene som trengs for å fange lytterne.

Når de i tillegg stivner i egen positur, blir «Oslo City» dessverre litt for mye dusinvare.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling