KUN TIL NEDLASTING PÅ KONSOLL: «Battlefield 1943» slippes som nedlastinsspill på Xbox 360 og PlayStation 3 til sommeren.
KUN TIL NEDLASTING PÅ KONSOLL: «Battlefield 1943» slippes som nedlastinsspill på Xbox 360 og PlayStation 3 til sommeren.Vis mer

Mer «Battlefield» på vei

To spill - begge på konsoll.

(Dagbladet.no): Den svenske skytespillserien «Battlefield» har lenge vært en pc-favoritt for de som liker online krigføring.

Serien består, i tillegg til noen pc-avstikkere, av «Battlefield 1942», «Battlefield Vietnam», «Battlefield 2» og «Battlefield 2142». Snart kommer også det tegneserieaktige og nettleserbaserte «Battlefield Heroes», som skal bli gratis å spille.

Satser på konsoll
Men det er spillkonsollene Xbox 360 og PlayStation 3 det EA-eide svenske spillhuset DICE nå satser, etter fjorårets konsollutgivelse «Battlefield: Bad Company».

I en pressemelding forteller de nå om to kommende «Battlefield»-spill, som begge skal gis ut i løpet av året.

I «Battlefield: Bad Company 2», som kommer på Xbox 360, PlayStation 3 og pc til jul i år, vil vi atter vende tilbake til B-kompaniet som vi fikk stifte bekjenskap med i førstespillet.

- «Bad Company 2» tar alt som spillere likte fra det originale spillet og legger til mer — flere kjøretøyer, mer ødeleggelse og mer lagspill, sier produsent Karl Magnus Troedsson i DICE i den ferske pressemeldingen.

«Battlefield 1943»
Allerede til sommeren er det imidlertid klart for et annet spill i serien, nemlig «Battlefield 1943». Dette vil være et nytt flerspiller spill som slippes eksklusivt via PlayStation Store og Xbox Live Marketplace.

- «Battlefield 1943» er en historisk fortid som vekkes til live med en ny teknologi som vi er ivrige til å gi spillere, sier Troedsson i pressemeldingen.

«Battlefield 1943» vil la opptil 24 spillere kjempe mot hverandre i tre klassiske og tropiske områder; Wake Island, Guadalcanal og Iwo Jima.

Ryktene svirret
Tidligere i dag svirret det rykter om nettopp «Battlefield 1943», etter at det på hjemmesiden til Comic Con-messen i New York til helgen ble offentliggjort at det skulle deles ut «Battlefield 1943: Pacific»-postkort på messa, før dette senere ble fjernet.

Man trengte imidlertid ikke gå lengre enn Google Cache for å se hva som opprinnelig sto der.

Begge de kommende «Battlefield»-spillene vil baseres på DICEs egenlagde Frostbite-spillmotor, som tillater heftige eksplosjoner og ødeleggelse av gjenstander i landskapet.

ACTION: Her er det første bildet fra «Battlefield: Bad Company 2», som fokuserer mer på historiedelen enn tidligere «Battlefield»-spill på markedet.
ACTION: Her er det første bildet fra «Battlefield: Bad Company 2», som fokuserer mer på historiedelen enn tidligere «Battlefield»-spill på markedet. Vis mer