Mer enn bare Master Chief

«Halo Wars» er god konsollstrategi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ET AV MINE få problemer med «Halo»-spillene har vært historien, og da mener jeg ikke nødvendigvis Master Chief sine eskapader.

Til tross for potensialet har «Halo»-universets bakgrunnshistorie blitt presentert på en usedvanlig klønete og sprikende måte, uverdig den ekstravagante presentasjonen den er blitt pakket inn i.

Hittil er man blitt nødt til å hoppe medie til bøkenes verden for å bli forsikret om at Microsofts yndlingsmerke ikke bare innebærer en grønn superhelt, grisete fjortiser og komiske videoer på YouTube.

Jeg vil ikke påstå at en historie er et must i spill, men når noe vokser seg så stort som «Halo» er det ikke noe galt i å ønske seg litt dybde.

NÅR SERIEN HOPPER sjanger fra førstepersonskyter til strategi med «Halo Wars», er det ikke bare et forsøk på å nå en ny målgruppe, det er en gyllen mulighet til å vise hvor gjennomtenkt og omfattende historien bak dette kulturfenomenet virkelig er.

Hendelsene i spillet tar sted et par tiår før det første «Halo»-spillet, der du følger menneskene i deres første konflikt med the Covenant. Gjennom en spennende kampanjedel letter utvikleren på sløret rundt hendelsene som ledet opp til det første spillet i serien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer