- Mer enn heit babe

LOS ANGELES (Dagbladet): Christina Applegate (30) forsøker å kvitte seg med imaget som ei heit, sexy babe. Ikke enkelt når du har spilt Kelly Bundy i en årrekke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg synes det er trist at folk setter begrensninger på meg, sier Applegate, som du fortsatt ser på fjernsyn som Kelly Bundy i serien «Married With... Children», den optimale motsatsen til den vellykkede Cosby-familien.

Applegate gjorde stor suksess i rollen som Kelly - og var i ei tid alle tenåringsgutters våte drøm.

- Det hadde nok vært lettere for meg å få mer seriøse roller hvis jeg ikke hadde spilt Kelly. Jeg tenker mye på dette, for jeg blir ofte konfrontert med det. Men jeg ville ikke ha gjort noe annerledes, tror jeg. Det er tross alt en karakter som jeg tolker, og ikke meg. Men det har vært dører jeg ikke kunne komme gjennom - og sikkert dører jeg fortsatt ikke kan komme gjennom - på grunn av rollen.

Rå og sexy

Applegate er nå kinoaktuell i den rå komedien «The Sweetest Thing» sammen med Cameron Diaz og Selma Blair, og filmen er hennes største noen gang. Inntil neste år, når hun spiller mot Gwyneth Paltrow i «A View From the Top», og som Applegate håper skal få hennes brokete filmkarriere på skinner.

«The Sweetest Thing» handler om tre travle kvinner i slutten av 20-åra, som etter jobb er på nærmest evig jakt etter «Mr. Right» - eller «Mr. Right Now».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer