Mer filmmusikk fra Furuholmen

Magne Furuholmen og Kjetil Bjerkestrand lager musikken til Karin Julsruds spillefilm «Marerittet har et postnummer». - Et rent overskuddsfenomen, sier Furuholmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Under navnet Timbersound laget de også musikken til Julsruds TV-serie «Hotell Oslo». Det førte til en nær-Spellemann-opplevelse og nå en nominasjon til den nyopprettede Edvard-prisen under Festspillene i Bergen.

- Dette blir en slags oppfølger til den CD-en, sier Furuholmen.

Hvilket betyr at Fläskkvartettens Freddie Wadling sannsynligvis får jobben som vokalist.

Spenningsfilm

«Marerittet har et postnummer» handler om en uglesett familie som beskyldes for mordet på en jente. Etter at nok et mord blir oppdaget, kommer en etterforsker til stedet og han får et nært forhold til minstegutten i familien, Niklas. Ifølge Julsrud «en litt slentrende spenningsfilm som ender som et kompromissløst drama».

- Jeg vil si at det er en film til ettertanke - og vi forsøker å lage en musikk som baserer seg på grunntanken i filmen, sier Furuholmen.

Tilfeldig

Furuholmen og Bjerkestrand laget også musikken til Marius Holsts film «Ti kniver i hjertet», men har det fortsatt altfor travelt med sine andre gjøremål til å bli noe fast filmpar.

- Timbersound er ikke noe formalisert samarbeid, det er det som gjør det så givende. Tilfeldighetene skal fortsatt få bidra til det vi gjør, sier Furuholmen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer