Mer frustrasjon

For femte gang kan du reise tilbake til de desperate damene i Wisteria Lane.

DVD-AKTUELLE: Frustrerte fruer.
DVD-AKTUELLE: Frustrerte fruer. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||DVD: Jo høyere tall som står etter ordet «season» når tv-serier lanseres på dvd, desto større grunn til skepsis. For det er en regel, nesten uten unntak, at jo mer man skviser tuben, jo mindre godsaker kommer ut. Serieskaper Marc Cherry har tatt konsekvensen av det forsøker å unngå slitasjefellen. Det han gjør er både dristig og beundringsverdig: Han velger å skru de evige komplikasjonene i Wisteria Lane fem år fram i tid. Slik får han og de andre manusforfatterne mulighet til å starte på nytt.

Dramatisk
De ulydige småguttene til Lynette er nå blitt til uregjerlige tenåringer, den en gang så ekstremt glamorøse Gabrielle er blitt en sliten småbarnsmamma, Bree har profesjonalisert sin rolle som perfekt husmor og Susan har problemer med å involvere seg følelsesmessig etter den dramatiske bilulykken som tok livet av..., ja, jeg skal ikke røpe mer her.

Såpeparodi
Manuskriptene er fremdeles gode, tettheten av gode one liners er stadig høy — men etter pangåpningen daler temperaturen ganske snart. «Desperate Housewives«» er fremdeles morsom, men serien har gått fra å være banebrytende og nyskapende tv-underholdning, til solid, men ganske forutsigbar såpeparodi.        

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer