Mer fucked up blir det ikke

Her er teaser nummer to fra den stjernespekkede actionkomedien «Fuck Up».

Teamet bak «Dag» står for filmen, som har premiere 16. mars.

Filmen har en meget stjernespekket rolleliste, som omfatter Atle Antonsen, Tuva Novotny, Jon Øigarden og Anders Baasmo Christiansen.

Hektisk i Halden Svenske profileret skuespillere som Amanda Ooms, Rebecka Hemse, Lennart Jähkel - og danske Iben Hjelje, er også med.

Atle Antonsen, Tuva Novotny, Jon Øigarden og Anders Baasmo Christiansen spiller fire barndomsvenner fra Halden som møtes i det som blir tre svært dramatiske døgn.

Det handler om en ikke anbefalt miks av dopsmugling, «mekanisk puling» (som det står i manus), bilkræsj og oppgjør med tapte illusjoner.

Puler rundt Jon Øigarden (Jack) har den mest framtredende rollen. Han er den eneste av gjengen som er blitt igjen i Halden.

Der lever han sitt liv etter et prinsipp om total ansvarsfraskrivelse.

- Jack er en dott som gir faen og puler rundt. Men han er en godhjerta fyr, og prøver å ordne opp så godt han kan også, sa Jon Øigarden om rollefiguren sin da Dagbladet møtte ham på filmsettet i fjor.

Generasjonshumor Øystein Karlsen, regissøren bak TV2-suksessen «Dag», står bak «Fuck Up», so kort fortalt handler om dop, puling, vold og tapte illusjoner. Dette har han sagt om filmen:

- Det er mulig det er vår generasjons humor.

- Vi lager dramascenene som drama, action som action og humor som rein idioti. Så får vi håpe det blander seg fint sammen, sier Karlsen.

I HALDEN: Regissør Øystein Karlsen snakker med Tuva Novotny og Anders Baasmo Christiansen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
I HALDEN: Regissør Øystein Karlsen snakker med Tuva Novotny og Anders Baasmo Christiansen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer