Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mer gass

I «Driven to Destruction» får du enda mer villmannskjøring i villmarka.

ANER VI EN trend her? Det er ikke så lenge siden vi anmeldte relativt middelmådige «Flatout», og her kommer jammen enda et bilspill som er flyttet bort fra Burnout-seriens blankpolerte skyskrapere og veltrimma grøntlandskap. Igjen skal vi til steder hvor white-trash-folket fordriver kjedsomheten med kondemnerte biler og olje til corn flakes\'en.

For å slippe katta ut av sekken med en gang: Dette er bedre enn Flatout. Ikke veldig mye bedre, men bra nok til å forsvare en grei firer. Du har 25 baner å velge mellom, en haug forskjellige biler fra nederste til øverste hylle på skraphaugen, og muligheter for å oppgradere bilene etterhvert som premiepengene renner inn. I tillegg finnes det noe sånt som 23 forskjellige løpsvarianter på hver bane, inkludert bilfotball(!), kræsj-derby, og uvanligheter

MED UNNTAK AV den tilsynelatende uendelige rekken løpsvarianter er det altså ikke så mye nytt her. Musikken er i tråd med college-rock-instruksen fra helvete som noen må ha sendt ut til diverse spillutviklere, og speakeren holder du ut det første kvarteret. Men grafikken er bra, og kjørekontrollen helt grei - selv om det nok kunne vært lagt ned litt mer arbeid i finjusteringen av ratt og bremser.

Ikke alle spill kan konkurrere med Halo 2, Half-Life 2 og GTA: San Andreas, og det er greit nok det. Bare ikke forvent mirakler når du kjøper et spill som dette, som kanskje er best på tilbud.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media