Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mer Grammy for Santana

Jennifer Lopez ga Santana den gjeveste prisen under nattas Latin Grammy. - Som å kline, sier rockeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Av MADS LARSEN

Gitarlegenden Carlos Santana vant åtte Grammys i februar, og fortsatte gullrushet under nattas Latin Grammy i Los Angeles. Han fikk tre priser - deriblant den gjeveste: Årets plate.

Men den noe aldrende stjerna blir ikke blasert av tidligere suksess.

- Hver gang er som det første kysset når en vakker kvinne lar deg røre hennes tunge med din. Det er svært guddommelig og menneskelig, forklarer Santana.

Så får vi håpe akkurat den forklaringa ikke høres fullt så håpløs ut når den uttales på spansk.

Han vant også for beste rocke-opptreden av en vokalgruppe, og for beste pop-instrumental. Forrige gang var det «Smooth» som gjorde bortimot reint bord - denne gangen «Corazon Espinado».

Hovedprisen ble overrakt av Jennifer Lopez og L.A.Laws Jimmy Smits. Kubanske Ibrahim Ferrer vant prisen for beste nye artist, og Gloria Estefan stakk av med prisen for beste video.

Mye oppsikt uten å få noen priser, vakte Ricky Martin og Christina Aquilera med sine opptredener. Det to timer lange programmet ble sendt til 120 land.

Her finner du hjemmesida til Grammy.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!