Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mer Hollywood for Zwart

Harald Zwart vil utsette USA-premieren på «One Night At McCool's» til februar. Da er han antakelig i gang med sin andre Hollywood-produksjon allerede; nordmannen drukner i amerikanske filmtilbud.

Nå nyter han etterlengtede feriedager i sommerhuset på Hankø etter en arbeidsom vår.

- Jeg får to- tre manus i uka til gjennomlesing og har fått flere konkrete forespørsler om å regissere filmer, sier Harald Zwart.

Den norske regissøren er i forhandlinger om å lage en ny Hollywood-film, men vil ikke gå i detaljer ennå. Han er også i samtaler med Steven Spielbergs produksjonsselskap Dreamworks, deres film er ikke den mest aktuelle nå. Det eneste som er sikkert er at budsjettet til den neste filmen vil overstige «One Night At McCool's»' romslige 100 millioner med god margin.

Vil vente

- Det er mye større budsjetter på filmene jeg blir tilbudt nå, konstaterer Zwart.

«One Night At McCool's» med Liv Tyler i hovedrollen var først tenkt lansert i forbindelse med årets Cannes-festival.

- Vi har ikke fastsatt noen dato ennå, men filmen har vært ferdig i flere måneder. Jeg håper vi kan vente til februar, slik at vi slipper å konkurrere med OL og presidentvalget om oppmerksomheten. Da får vi samtidig bedre tid til å jobbe med filmmusikken. Vi vurderer flere stjernenavn, men jeg har lyst til å få med en norsk artist på soundtracket også.

Mer Tyler

- Michael Douglas har klokkertro på filmen. Den kan slå an skikkelig, men man vet aldri. Den er litt smartere enn de fleste komedier og litt bredere enn Cohen-brødrenes filmer, sier 35-åringen.

Hovedrolleinnehaver Liv Tyler er på tråden til regissøren fra Fredrikstad med jevne mellomrom.

- Hun sier at hun vil jobbe med meg igjen, men det er sånn man alltid sier. Liv kom helt ut av skapet som skuespiller, og framstår mye friere i denne filmen. Hun er utrolig sexy og en stor humorist. Definitivt en skuespiller jeg vil jobbe med igjen, sier vår mann i Hollywood, Harald Zwart.

Ny leilighet

Sammen med kona Veslemøy Ruud, som var medprodusent på «One Night At McCool's» og er produsent for alle hans reklamefilmer, har Zwart kjøpt seg leilighet på legendariske Venice Beach i California som blir deres base for framtida.

SLAPPER AV: Harald Zwart slapper av i Fredrikstad før det bærer tilbake til nye prosjekter i USA.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media