Mer Homer

Simpsons-streiken er over.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Homer Simpson og mange av de andre figurene fra den berømte serien er sannsynligvis meget fornøyd med at stemmene deres er tilbake igjen.

Én måned etter at mange av skuespillerne som står bak stemmene til serien gikk til streik er konflikten endelig løst.

Det er ikke kjent hva Fox TV måtte betale for å få den gullkantede serien tilbake på lufta. Ifølge underholdningsavisa Daily Variety krevde Dan Castellaneta (Homer) og resten av stemmene nesten 2.5 millioner kroner hver per episode mens de tidligere bare tjente rundt 900 000 kroner.

- Vi kunne ikke vært gladere over å ha kommet fram til en mangeårig avtale med den veldig talentfulle gjengen bak The Simpsons, sier 20th Century Fox Television i en offisiell uttalelse.

Den usynlige stemmegjengen har tidligere tjent småpenger per episode sammenlignet med den totale inntekten Fox TV har på serien, og i 1998 tjente de rundt 200 000 per episode, det vil si langt unna kravet som ble stilt i forbindelse med årets kontraktsforhandlinger.

<B>«TO ALCOHOL! THE CAUSE OF, AND SOLUTION TO, ALL OF LIFE'S PROBLEMS!»</B> Det er all grunn for familien Simpsons til å sprette champagnen nå som streiken er over.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer