Mer humor-TV

Alex Rosén ga bort årets eneste konsert til Frelsesarmeen. Nå jakter han på nytt humor-TV-program for NRK.

Stuntreporteren i NRK har hatt 20 program på skjermen i løpet av dette året. Men Alex har lyst på mer.

- Vet bare ikke hva det skal bli. Nå får jo alle i NRK sparken om dagen, så jeg bør helst komme opp med en god idé, ler Alex Rosén minutter før han går på scenen for Julemusikantene.

- Jeg er så forferdelig nervøs. Er det hver eneste gang jeg skal på scenen, sier Alex.

Det hadde han ingen grunn til i julehandlegata Karl Johan i går. Alex varmet hundrevis av tilhørere på Egertorget med sin eneste konsertopptreden for året.

- Jeg har lyst til å lage mer TV. Det gikk bra med den forrige jakten på nordmenn som ikke har gjort det bra i utlandet. Kanskje jeg skulle finne flere slike personer. - Hvorfor julemusikant?

- Fordi jeg synes dette er en veldig fin mulighet til å gjøre noe for dem som ikke har det like bra som alle andre i jula. Frelsesarmeen gjør en ekstraordinært god jobb, og det er fint å få være med Mulle & co på dette. Jeg er jo bare gjesteartist i dag, avslutter Alex Rosén.

Og mens pengene klinget i den svarte gryta, gjorde ansatte i firmaet GE Hydro en stor innsats for Frelsesarmeen. De droppet årets julebord og brukte isteden dagen til å samle inn penger til julegryta.

Julemusikantene

ARTIST:
Mulens Bluesarmé: Rolf «Mulen» Karlsen, Alex Rosén, Freddy Dahl, Tom E. Ant honsen, Ole H. Giørtz, Carsten Loly og Torun Eriksen.

STED: Egertorget, Oslo

PUBLIKUM: Ca. 1000

I DEN SVARTE GRYTE: 56 079,50 kroner

STAFETTEN: GlaxoSmithKlein v/Astrid Svalastog gir 10 000 kroner og utfordrer MSD (Norge) AS v/Harald Haave. Kagge Forlag v/Erling Kagge gir 10 000 kroner og sender pinnen videre til Pax Forlag v/Bjørn Smith Simonsen.

TIL SAMMEN SÅ LANGT: 448 230,50.

INFO: Anders Grønneberg, Dagbladet. Tlf: 22 31 07 17
Bankgiro: 1645.01.46157
NESTE KONSERT: 18.12. kl. 16: Klovner i kamp m/Apollo.

<B>FULL RULLE:</B> Alex Rosén leverte årets eneste julekonsert til Frelsesarmeens julegryte.