- Mer innvandring, takk!

Ja til en mye mer liberal innvandringspolitikk enn det vi har i dag. I stedet for et maksimumsmål for innvandring vil vi ha et minimumsmål, mener Unge Venstre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De siste dagene har vi vært vitne til en innvandringsdebatt regissert av FrP, hvor hovedbudskapet har vært hvor ille det er med innvandring til Norge. De fleste partiene har delvis akseptert denne påstanden og argumentert for en streng, men rettferdig innvandringspolitikk. Det er på tide at noen skriker ut om at innvandring er bra for Norge. Mer innvandring er en styrke, ikke en byrde, for det norske samfunn.

Utfordringen i fremtiden vil ikke være å begrense innvandringen, men tvert i mot å sørge for at vi får nok innvandring. Allerede i dag er det en kjensgjerning at Norge stopper opp uten innvandring. Overalt i vårt samfunn er det innvandrere som gjør en uvurderlig innsats for å skape mer verdier til fellesskapet og som samtidig er med på å gjøre norsk kultur mer mangfoldig. Det er disse menneskene som danner kjernen av innvandring til Norge og det er disse menneskene vi må ønske hjertelig velkommen.

Nordmenn kan i dag bevege seg uten hindringer til alle land i hele verden, vi kan studere i Asia, feriere i Afrika, jobbe noen år i England og tilbringe pensjonisttilværelsen på Spanias solkyst. Nordmenn som nyter denne friheten, er samtidig med på å stenge de fattigste menneskene i verden inne i sine hjemland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer