Mer Khmer

Dj Strangefruit og Prins Thomas inviterer til «Khmer»-reunion på Blå. Med Eivind Aarseth, Darknorse og selvfølgelig Nils Petter Molvær.

Strangefruit og Prins Thomas har erklært fredagsklubben sin konseptfri sone. Hver gang spiller de rett og slett den musikken de liker, uansett sjanger. Nå har de begynt å invitere de musikerne de liker. Og dermed kommer en miniutgave av «Khmer» på besøk.

Trompetist Nils Petter Molvær er den musikalske hjernen bak prosjektet som kulminerte i platene «Khmer» i 1997 og «Solid Ether» i 2000. I samarbeid med mange musikere, blant andre gitarist Eivind Aarseth, Darknorse, Strangefruit, Sidsel Endresen, Audun Erlien og Per Lindvall har han satt norsk, moderne musikk solid på kartet.

Improvisasjon, ambient, techno, jazz, samples, elektronica, trip hop og drum\'n\'bass er bare brøkdeler av hva som mikses sammen under Molværs kyndige ledelse. Musikken hans har blitt remikset av navn som Herbaliser, Mental Overdrive, Rockers Hi Fi, Tee Bee, Illumination og Deathprod.

Det er duket for en kveld som kan overstige alle forventninger! Hold øynene oppe for Molværs kamerater fra «Masqualero», trommeslageren Jon Christensen og bassisten Bjørnar Andresen, som har konsert tidligere på kvelden.

Les mer om Molvær på www.molvaermusic.com eller på sidene til plateselskapet ECM. Favorittlenkene til Strangefruit finner du på sidene til NRK Petre.