Mer klarsynt vrøvl

Derfor ble Durek Verrett stoppet, mens klarsynte Williams sellerijuicevrøvl får ture fram.

STOPPET: Cappelen Damm stoppet den norske utgivelsen av Durek Verretts bok «Spirit hacking», men utgir Anthony Williams bok om sellerijuice. Foto: Scanpix/NTB.
STOPPET: Cappelen Damm stoppet den norske utgivelsen av Durek Verretts bok «Spirit hacking», men utgir Anthony Williams bok om sellerijuice. Foto: Scanpix/NTB. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Visste du at daglig inntak av 470 ml presset sellerijuice vil gi deg en dyp indre fred? At angsten vil forsvinne, huden glattes ut, infeksjoner leges. Du vil også bli beskyttet mot forgiftninger, depresjon, demens og ALS. Ja, du vil gløde med «et sterkt indre lys», som riktignok bare er synlig for det selverklærte medisinske mediet Anthony William.

«Medical medium. Celery juice. The most powerful medicine of our time. Healing millions worldwide» er den surrealistiske tittelen på Williams bok. Den kommer på Cappelen Damm om få uker. Forlaget har vært i hardt vær etter at Dagbladet gjenga innholdet i og anmeldte Durek Verretts «Spirit hacking», med den følge at Cappelen Damm stoppet den norske utgivelsen.

Spørsmålet er hvordan de bare få uker etter kan utgi ei bok som påstår at sellerijuice er den mest kraftfulle medisinen i vår tid. Med et innhold så absurd at det likner en parodi på såkalte helse- og livsstilsbøker. William forteller at han som klarsynt gutt oppdaget juicens mirakuløse egenskaper, da han «healet» en slektning som falt i trappa. Han kommer med nøye utregnede tabeller over sellerijuicedoser til barn og kjæledyr, og advarer mot «livsfarlige» falske profeter som vil gjøre profitt på å spe på juicen med andre grønnsaker i juicen. Du får også råd om hva du kan gjøre om du må reise uten juiceren din. Da kan nemlig sellerien moses for hånd (genialt!).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer