Mer konsert-trøbbel for Schau

Hurra Torpedo spiller på hvitevarer, og hver konsert avsluttes med at diverse frysere og vaskemaskiner knuses. Denne gangen gikk det ut over en kvinnelig vakt.

Da Schau skulle gjøre ende på en komfyr med et digert metallhjul under Hurra Torpedo-konserten i går kveld, gikk det galt. Han kastet fra seg hjulet på scenen, som rullet videre ned i vaktgraven og inn i ryggen på en kvinnelige vakt. Der stod en kvinnelig vakt med ryggen mot scenen. Hun fikk et kraftig slag, men ble ikke alvorlig skadet. Hun var oppe og gikk bak scenen etter hendelsen, skriver Aftenposten.

Bandet samlet seg rundt den skadede kvinnen rett etter uhellet, som skjedde i konsertens to siste minutter. Kristopher Schau ville ikke snakke med pressen etterpå.

- Vi er fryktelig lei oss. Dette kunne gått fryktelig mye verre. Dette er første gang noe som helst slikt har skjedd på våre konserter. Vi knuser jo hvitevarer, og da kan uforutsette ting skje. Vi må legge om rutinene. Fra nå av må vi ha det i kontrakten at alle vakter skal være ordentlig informert, sier vokalist og gitarist Alsak Guttormsgård.

<B>LEI SEG:</B> Kristopher og de andre bandmedlemmene i Hurra Torpedo var svært lei seg for episoden med hjulet.