Mer mus fra Sand og Aulie: Marianne lanserer erotisk kunst

- Et endimensjonalt prosjekt, mener kunstkritiker.

MER JORDBÆRMUS: Marianne Aulie følger kjæresten Aune Sand og lanserer Jordbærmus-utstilling. Foto: ERLEND AAS / NTB SCANPIX
MER JORDBÆRMUS: Marianne Aulie følger kjæresten Aune Sand og lanserer Jordbærmus-utstilling. Foto: ERLEND AAS / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg har jobbet med kvinnemotiver lenge, men dette er litt mer vågale bilder enn det man er vant til å se. De henger sammen med Aunes bok, forteller Marianne Aulie til Dagbladet.

Aune Sand har fått mye oppmerksomhet for sin erotiske bok «Jordbærmus», og den kommende lanseringsfesten på Kongsvinger der han har invitert alle bokkjøperne til en gedigen «Jordbærmusfest» med rumpeklasking og sjampanjedrikking.

Fra «Hippiemus» til nye mus Nå røper kjæresteparet Aune Sand og Marianne Aulie at festen også er tenkt som en vernissasje for Aulies nyeste kunst.

- Vi ville egentlig holde det hemmelig, men nå nærmere det seg festen med stormskritt. Vi har jobbet og jobber veldig tett sammen om våre kunstnerprosjekter, sier Aune Sand til Dagbladet.

Aulies klovnekunst selges i hopetall på lerret, kopper og kofferter på Bohus og Skeidar, men kunstneren har ikke stilt ut ny kunst i Norge siden utstillingen «Hippiemus» i 2008.

De to vil ikke fortelle hvordan Aulie skal ha malt «Jordbærmus», men hevder at klovnenesene ikke blir å se i den erotiske utstillingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.