Mer øl-bråk for Quart

Ordføreren i Kristiansand reagerer på Quart-planer om mer «aggressiv» skjenking av festivaldeltagerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Onsdag avslørte Dagbladet.no at et topptungt utvalg i Quartfestivalen ønsket en mer «aggressiv» skjenking på festivalen.

«Hvorfor ikke noen tappe, og andre selge. Alle andre gjør det. I strid med alkoholloven. Velge en mer aggressiv linje?» står det i et referat fra møter den såkalte «Trivselsgruppa» hadde 8. og 9. november i fjor.

Festivalsjef Toffen Gunnufsen står oppført som referent, og Morten Andreassen, mannen som førte kronprinsparet sammen på Quartfestivalen, står oppført som deltager på møtene.

Kristiansand kommune reagerer sterkt på avsløringen.

- Jeg forventer noe annet enn dette av Quartfestivalen. Kommunen har vist dem tillit, og da forventer jeg ryddig oppførsel tilbake, sier ordfører Jan Oddvar Skisland til Færdelandsvennen..

Styreleder Mange Aasheim Knudsen tok sterk avstand fra referatet da Dagbladet konfronterte ham med det onsdag, og sa det var «amatørmessig å ta noe sånt med i et referat» og at det ikke var aktuelt å bryte alkoholloven.

Avsløringene kommer på et ubeleilig tidspunkt på Quart-festivalen, som har søkt kommunen om å få utvide skjenketiden til klokka to om natta. Ordføreren er ikke imponert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer