Mer «Petter Uteligger»-tv om sine nye venner på gata

TV2 sender «Uteligger»-oppfølger i påska.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Serien har vært en stor suksess for TV 2.

Mer «Petter Uteligger» Da sendes en spesialepisode av «Petter Uteligger», hvor seerne får innblikk i hvordan Petter og hans venner har det i dag, melder TV2 i en pressemelding.

Petter Nyquist (37) flyttet fra sin lille datter og samboer fra sin trygge forstadshjem på Kolsås for å bo på gata i Oslo.

I hele 52 døgn bodde og levde han på gata sammen med narkomane og andre utstøtte fra november 2014 til januar 2015. Den menneskelig varmen han møtte var sterkere enn kulde, snø og slaps.

- Aldri grått så mye - Jeg har aldri grått så mye som jeg har gjort i løpet av det siste året. Det har vært en emosjonell berg- og dalbane, først og fremst fordi jeg har blitt så berørt av hele prosessen. Det har vært mest gledestårer, sier Petter Nyquist til Dagbladet.

Serien har vakt mye engasjement, langt mer enn enn Nyquist selv hadde drømt om.

- Det renner inn med tilbakemeldinger både på mail og på Facebook fra både rusavhengige, pårørende og andre berørte, som forteller at serien har betydd mye for dem, spesielt at de opplever at temaet ikke er like tabubelagt. Det er veldig rørende, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.